Intervenții de urgență la Cetatea lui Mircea cel Bătrân

Intervenții de urgență la Cetatea lui Mircea cel Bătrân

După ce în jurul orei 10.00 au fost constatate infiltrații la Cetatea lui Mircea cel Bătrân, din cauza unei conducte de apă pluvială fisurată, administrația locală a luat măsuri urgente de remediere a acestei situații ce punea în pericol inundarea acestui monument istoric de importanță națională.

Astfel, sub coordonarea reprezentanților conducerii Societății Comerciale Giurgiu Servicii Locale SA, ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Giurgiu, dar și în prezența administratorului public al municipiului, Emil Vucă au fost efectuate lucrări de obturare a infiltrațiilor.

“A fost constatată fisurarea produsă la baza unei conducte de apă pluvială care trece prin această zonă, fisură provocată de diferența de nivel mare dintre canal și baza conductei, de circa 5 metri, și s-a trecut la obturarea acesteia. Lucrăm cu două utilaje de încărcare, două buldoexcavatoare dar și două basculante și estimăm ca în 2-3 ore să finalizm”, a declarat Ionel Sevastian, directorul Societății Comerciale Giurgiu Servicii Locale SA.

Ultima modificare: 09.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Conferinţă pe tema energiilor regenerabile în judeţul Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.